Mökkimme

Tervetuloa meille, ja tunne olosi kotoisaksi

Meillä on vuokrattavia mökkejä, rauhallisessa  luonnonrauhallisessa ympäristössä. Mökit ovat toukokuussa 2017 sisätiloiltaan remontoidut.  Kaikissa mökeissä on keittomahdollisuudet ja mökin hintaan kuuluu yhteisen saunan, wc-tilojen sekä takkahuoneen käyttö erillisessä rakennuksessa. Aamiainen on varattavissa lisämaksusta. 


Mahdollisuus vuokrata "läskipyöriä" joilla voit lähteä pyöräilemään upeisiin maisemiin. Ja mikäli mielesi tekee vesille ihailemaan maisemia tai kenties kaloja narraamaan, voitte vuokrata veneet meiltä.


Isommassa mökissä majoittuu suurempikin seurue, nukkumapaikat löytyy 12 hlö.lle. Pienessä erillisessä keittonurkkauksessa voit tehdä itse ruokaa, illan tullen takka luo tunnelmaa. Mökissä on myös tv ja pieni terassi. 

Pikku-mökeissä majoittuu mukavasti neljä hlöä, kaksi erillistä sänkyä, sekä lisäksi kerrossänky. Minikeittiössä onnistuu ruokien valmistaminen. Mökin edustassa pieni terassi. 

Tietoa majoittumisesta

Mökkien hintoihin sisältyy erillisessä rakennuksessa sijaitsevan saunan, takkahuoneen sekä wc-tilojen käyttö. Mökkeihin ei tule juoksevaa vettä, saat majoittuessassi puhtaan raikkaan veden mukaasi hanallisessa astiassa.  

Sinulla on mahdollisuus ennakkon tilata runsas aamiaisemme, jonka tilauksesta katamme ravintolaan. Myös muita ruokailuita kannattaa kysyä. 

Pihalta löytyy trampoliini ja meiltä voitte vuokrata myös "läskipyöriä" ja venootteja, joilla pääset merelle ihastelemaan maisemia tai vaikka kaloja narraamaan.

Mökkien hinnat:

-Pikku mökki ( 4 hlö)  72:-/vrk  (muutamia poikkeavia hintoja)

-Iso mökki (12 hlö)  115:-/vrk (muutamia poikkeavia hintoja)

-Villen pirtti ( 8 hlö) 145:-/vrk

Onlinevaraus

Varaa paikkasi ajoissa. Vahvistamme varauksesi sähköpostilla.